Nye Molde Sykehus – 30 år med utredninger…

Umiddelbart etter at Statsrådens svar på konseptrapporten ble kjent, utarbeidet Romsdal regionråd (ROR) en presentasjon med en kortfattet kronologisk oversikt over vedtak og politiske løfter som ligger til grunn for planleggingen av Nye Molde Sykehus. Tilsammen snakker vi om 30 års politisk og administrativ historie om utredninger, vedtak, politiske lovnader og løftebrudd. Her finner du også presentasjonen tillitsvalgte ved Molde sjukehus holdt i møte med statssekretær Robin Kåss noe tidligere samme høst, samt en «tidslinje» som gir en oversikt over sykehusets historie, planarbeidet og innhold i vedtak i forbindelse med planlegging av nytt sykehus. Planarbeidet handler ikke bare om bygging av et nytt somatisk sykehus, men også om å samle somatikk og psykiatri…

Klikk på linkene for mer informasjon…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s