En del av løsningen eller problemet?

Tidligere styreleder i Helse Nordmøre og Romsdal, Helge Aarseth tar et knallhardt opppgjør med helseministeren i et leserinnlegg i Romsdals Budstikke den 14. februar i år. Når helseministeren ikke vil bygge nytt Molde sjukehus, er det fordi Regjeringen har lagt om politikken? Eller driver Anne-Grete Strøm-Erichsen solospill? spør Aarseth. Aarseth mener at Jens Stoltenberg må gripe inn i saken og få helseministeren på rett kurs. Spørsmålet er bare om statsministeren kan ses på som en del av løsningen eller som en del av problemet.

Som kjent har sterke AP krefter i Kristiansund lenge arbeidet i kulissene for torpedering av et nytt sykehus i Molde. Statsministeren har tette bånd til enkelte av dem, som for eksempel tidligere statssekretær ved statsministerens kontor i to perioder, kristiansunderen Jan Erik Larsen som nå jobber i rådgivningsselskapet First House. Der jobber han for øvrig sammen med tidligere helseminister Bjarne Håkon Hanssen som til nå ikke har villlet uttale seg om hva han tidligere har lovet i sykehussaken. Kanskje en klok besluttning av Hanssen rent karrieremessig?…

Klikk på linken for mer informasjon…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s