Et kvarters kjøring unna fellesskapet

gjemnesaksla-2-gc-deep-copper,sunset

Hele to tomtealternativer lanseres i dag av Kristiansund kommune: Solrikt beliggende på sørspissen av Frei ligger en jomfruelig tomt. Snaue 16km arbeidsvei for ansatte i Kristiansund, og ikke mer enn 57km og en liten times kjøring hver vei for halvannen tusen ansatte i Molde, bør gjøre dette til det ideelle alternativet i passelig avstand fra begge byene. All ære til tidligere statssekretær Roger Ingebrigtsen som hadde mer fokus på løsninger enn på fartsgrenser!

Noen minutter lenger unna Kristiansund ligger førstevalget til landkommunen Gjemnes der man vil stå enda friere når det gjelder etablering av nødvendig infrastruktur. Da unngår man også faren for at tunnelen plutselig blir stengt. Hjelset på sin side er ute av dansen, skal vi tro avisen Tidens Krav. For hvorfor velge Moldes ene alternativ, når Nordmøre kan skilte med hele to? Får vi svaret i 2014, 2015 eller 2016, og hvilke valg gjør dagens ansatte den dagen avgjørelsen blir tatt? Dagens oppslag gir ikke videre svar…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s