Den som tier…

Mange norske bedrifters suksess og konkurransekraft er basert på at egne ansatte, deres tillitsvalgte og ikke minst ledere i linje og stab, stiller kritiske spørsmål. Men det finnes noen unntak fra dette og det skjer til og med at heller ikke spørsmål fra utenforstående blir besvart…

Vi kan ikke vite noe eksakt om årsaken, men ledelsen i Helse Møre og Romsdal har fått ganske mange spørsmål som så langt står ubesvart. Vi vil for eksempel anta at både offentlige aktører som Høgskolen i Molde, og engasjerte og kunnskapsrike privatpersoner, som Rasmus Rasmussen og Kåre Ellingsgård, kunne ha ønsket at direktør Astrid Eidsvik ga dem svar på tungtveiende spørsmål.

Folkeaksjonen for ETT felles sykehus med Melvin Steinsvoll i spissen, vil neppe kunne forvente seg svar heller, men spørsmålene som stilles fra disse aktørene er meget betimelige og hadde fortjent klar tale…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s