Alle kompromissers mor?

Den typisk norske lokaliseringsdebatten har som mål at ingen skal bli helt fornøyd. Se til «Høgskolen i Vestfold med ideell beliggenhet litt utenfor Horten» som er «lett å nå fra både Tønsberg og Moss»,
men som er et forlatt spøkelseshus straks siste forelesning er slutt.
Nytt sykehus på Kalnes «litt utenfor Sarpsborg», nok ett eksempel på velmenende politikeres forsøk på å finne kompromisser.

Men avstandene er små rundt Oslofjorden, og da går det vel bra? Nye Høgset sykehus derimot, vil for alvor være alle kompromissers mor. En knapp times kjøring unna Molde, men faktisk så mye som en halv time unna Kristiansund. Uten infrastruktur, gjennom en tunnel, over en bro. Kanskje er det også direktør Eidsvik sin dronningtanke?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s