Storslagne planer for Kristiansund Sykehus!

«Akuttsykehuset Kristiansund»

Det er bare noen få dager siden Ralph Herter, tillitsvalgte for legene ved sykehuset i Kristiansund, presenterte sine visjoner for fremtidens sykehustilbud i Nordmøre og Romsdal. Herter ser et felles sykehus som eneste løsning og vil nå bruke alle krefter på dette. Andre ansatte ved sjukehuset i Kristiansund har brukt kreftene annerledes.

Teknisk avdeling ved sykehuset har utarbeidet nye planer for «Akuttsykehuset Kristiansund» i fall det pågående utredningsarbeidet i HMR konkluderer med opprettholdelse av dagens sykehusstruktur. «Gutta på teknisk» har planene klare for en arealutvidelse på hele 20.000 m2, en dobling av eksisterende areal, men har ingen planer for hvilke sykehusfunksjoner som skal inn i dette arealet.

Sykehusmiljøet i Kristiansund satser på helgardering, der planene i praksis betyr bygging av et nytt felles sykehus uansett. Enten ved et felles nybygg «midt-mellom-byene» eller ved et påbygg i Kristiansund. Nedlegging av sykehuset i Molde blir selvsagt konsekvensen av påbyggingsplanene fra teknisk avdeling. For hvordan skal man ellers fylle nytt sykehusareal tilsvarende tre fotballbaner med fornuftig aktivitet?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s