Og byråkratiet går sin gang…

Vi har tidligere skrevet om hvordan 30 år med utredninger har ført ingensteds hen med hensyn til realisering av Nye Molde Sykehus. Man kan miste motet av mindre og det er dessverre ingenting som tyder på at det offentlige byråkratiet er blitt mer effektivt med årene. Kanskje heller tvert imot.

Kronikken i Aftenposten den 20. september av avdelingsdirektør Eivind Tesaker i kulturdepartementet er ikke relatert til NMS, men bidrar til økt forståelse av prosesser bak kulissene. Tesakers analyse av egen arbeidsplass gir et tankevekkende og innsiktsfullt bilde av mekanismer ved byråkratiet som i stadig større grad hemmer saksgang og effektivitet, og som forklarer hvorfor ”ting tar tid” i den offentlige administrasjon…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s