Hardanger, et bitte lite sykehus og kustus i Partiet…

Byggingen av det mange har omtalt som «monstermaster» i Hardanger, resulterte i voldsom folkelig motstand. Men Arbeiderpartiets strateger sentralt klarte raskt å gjenvinne kontroll og å målbinde egne lokallag. Man kan mene mye forskjellig om høyspentlinjen i Hardanger, men illustrerer ikke denne saken Arbeiderpartiets imponerende evne til å gjennomføre det en engere krets i partiledelsen har bestemt seg for? Det er kanskje slik vi må forstå vedtaket i AP’s fylkesstyre i går?

 

One thought on “Hardanger, et bitte lite sykehus og kustus i Partiet…

  1. […] fellessykehus har allerede gått heftig i noen måneder, når fylkesstyret i Møre & Romsdal AP bereder grunnen for fellessykehuset i en udemokratisk prosess som nestor i partiet, Kåre Ellingsgård, ikke nøler med karakteriserer […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s