Seirer fornuften til slutt?

Entydige anbefalinger i rapporten fra Oslo Economics trekkes ikke uventet i tvil i dagens utgave av Tidens Krav der rapporten omtales som «Hervik 2». Umiddelbart tenker vi nok at dette må være ment som en hedersbetegnelse? Les rapporten og relaterte avisoppslag nedenfor…

One thought on “Seirer fornuften til slutt?

  1. Hans Erik P. sier:

    Neste uke har nok Eidsvik blitt instruert til å gå for 3b alternativet. Så skal tiden dras ytterligere ut med ny runde der man IGJEN skal finne beste plassering. Mark my words! Alt for at AP skal slippe å ikke imøtekomme mafiaen i Kristiansund og omegn. Drit i hva som er best for pasientene og faglig forsvarlig. Kameratene først!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s