0, 1A, 1B, 2A, 2B, 3A, 3B ?

Onsdag 5. desember offentliggjør direktør Astrid Eidsvik sin tilrådning til valg av sykehusløsning. Helseforetakets styre skal så fatte sitt endelig vedtak den 13. desember. For oss fremstår alternativ 2A som den løsning som best ivaretar tre prioriterte hensyn: Løsningen må sikre rekruttering av kvalifiserte fagfolk, må utnytte helseforetakets ressurser innen de økonomiske rammene og må sikre innbyggerne i fylket et like godt tjenestetilbud…

I tillegg til de prioriterte hensyn er det grunn til å tro at det også finnes politiske hensyn direktør Eidsvik må bake inn i sin helhetsvurdering. Selv om det for oss er opplagt hva løsningen bør være, er både fagfolk og politikere på Nordmøre av en helt annen oppfatning. Der er det alternativ 3B som gjelder og mye tyder på at det nettopp vil stå mellom alternativene 2A og 3B.

Det er vanskelig å spå – især om fremtiden, og det gjelder også for sykehussaken. Direktør Eidsvik vil gi et tydelig råd sier hun til Romsdals Budstikke i dag. Og hva tror våre lesere? Nedenfor kan du «stemme» for hva du tror direktør Eidsvik kommer til å anbefale for sitt styre…

RB 2012.11.30 – Gir tydelig råd

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s