«Hvem teller vel de tapte slag…2»

2

«Når det gjaldt plassering av eventuelt nytt sykehus, var det for statssekretæren viktig at man fant en tomt som var så nær Kristiansund at det ville bli akseptert av de politiske myndighetene der»

Rett i etterkant av direktør Eidsvik sin offentliggjøring av forslag til sjukehusstruktur for HMR går ordfører Øyen i Kristiansund i intervju med lokalradioen. Dristig satsing på et fellessykehus har vært genial strategi av ordføreren fremhever intervjueren, som i sin tur kvitterer med å rose direktør Eidsvik opp i skyene. Intervjuet avslører at ordføreren allerede er i gang med ny strategi, for å få plassert Nye Molde Sykehus så langt mot nord i retning Kristiansund som mulig.

Øyen har hatt en bra dag på jobben, etter at det ble klart at direktør Eidsvik anbefaler en bynær variant av 3-alternativene. Han ordlegger seg som en slags seierherre i striden han hevder er en krig mot Molde. Øyen har imidlertid ingen tro på at fredsforhandlinger vil føre fram til noen enighet. Men nå er ordfører Øyen i posisjon, og da vil han likevel gjerne snakke litt med ordfører Dahl sier han.

Hør intervjuet og les dagens lokalaviser som har noe forskjellig syn på hva som er beste løsning for Nordmøre og Romsdal i spørsmål om fremtidig sjukehusstruktur og lokalisering av Nye Molde Sykehus.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s