Sannheten, bit for bit…

Inntil nylig har ikke helseministeren villet vedkjenne seg regjeringens vilje til å instruere Helse Sør-Øst. Men nå er han tydelig. Drammen sykehus skal flyttes ut av høyrestyrte Drammen kommune. Det kalles byspredning med bl.a. uønsket transportvekst som bivirkning, og der sykehuset er tenkt plassert fortviler grunneierne. Men champagnen er neppe sprettet forgjeves i Martin Kolbergs hjemfylke, for i et valgår tar man ikke smålige hensyn. Les mer utfyllende om bakgrunn for saken i oppslaget «Sykehus helt på jordet» nedenfor…

Kart

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s