Skjult Volda-vedtak 1

Rett før jul 2012 besluttet styret for Helse Møre og Romsdal en ”3-modell”, bygging av ett felles sykehus for Nordmøre og Romsdal, plassert ”på aksen Hjelset-Frei”. Samme dag fattet styret enda et vedtak, men ikke i vedtaks form. Vedtaket er aldri formelt nedfelt på papiret, men det ligger der likevel, godt skjult mellom linjene…

Også Volda sjukehus og Ålesund sjukehus skal smeltes sammen til ett felles sykehus, etter samme prinsipper som ligger til grunn for ”3-modellen”, med beliggenhet på Åse. Det skal skje gradvis, men prosessen skulle egentlig alt ha vært påbegynt. Vet folk flest at fremtiden til Volda sjukehus alt er beseglet?

Fra Volda-hold gjøres det i en kronikk i Møre-nytt i dag forsøk på å argumentere for at regionen Søre Sunnmøre, inkludert indre deler av Stranda kommune, og Nordfjord, samlet sett vil kunne danne et levedyktig grunnlag for fortsatt sykehusdrift med rimelig nærhet til pasientene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s