Sykehusdebatt basert på øyemål

Remington Standard2

Overskriften er også tittel på Rasmus Rasmussens innlegg i Romsdals Budstikke den 14. april. Her gir Rasmussen tilsvar på innlegg av den vinglade redaktør og bystyremedlem Roger Kjøl (H) fra Kristiansund. Om våre lesere skulle bli lei av påskekrim anbefales også tidligere bloggoppslag med leserinnlegg av Rasmussen og andre debattanter…

Nederst gjengis innlegget av Kjøl samt innlegg av bystyremedlem Steinar Høgsve (A) med et meget interessant kartutsnitt som Rasmussen også refererer til. Rett etter påske kaster for øvrig Åge Austheim, tillitsvalgt for legene i YLF ved sjukehuset i Kristiansund seg inn i debatten – og debatten fortsetter…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s