Helseminister Høie har valgt Hjelset!

Helseminister Høie har bestemt at plassering av fellessykehuset skal være på Opdøl på Hjelset! Med det bekrefter helseministeren at han både har mot og ryggrad nok til å gå for det beste alternativet!

Helseminister Høie pulveriserer ordfører Øyen sin tilsynelatende geniale strategi, som i desember 2012 gikk ut på  å få plassert fellessykehuset så langt nord som mulig. Han avviser også tidligere helseminister Strøm-Erichsen sin masterplan som på gikk ut på akkurat det samme.

Han velger å gi hele befolkningen i Nordmøre og Romsdal et godt og framtidsrettet sykehustilbud. Han tar en avgjørelse som er helt på linje med begge styrene og alle faglige argumenter. Avgjørelsen står fjellstøtt og vil overleve det som kommer av etterspill.

Ordfører Øyen har tidligere uttalt at prosessen har vært forbilledlig, og at han kommer til å respektere valget. Men Nordmøre har garantert en plan C, når både plan A og B har sviktet. Folket har tatt til gatene igjen, orkestrert av noen i kulissene, og det kommer nok mer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s