Men Keiseren har jo ingen penger!

Det er vår, og nu går alt så meget bedre i Helse Møre og Romsdal.
Vi klarer nybygg sier Keiser Kvalshaug, som snart er den eneste som ikke er bekymret. Han har kullsviertro og tar Helse Midt-Norge på ordet når de sier nybygg står øverst på prioriteringslista, nær sagt uansett hvordan det går med budsjettmål i 2014.

Nå vil Kvalshaug vise at helseforetaket har stålkontroll på økonomien når man går inn i 2015. Det til tross for bunnskrapt kasse, der han på gårsdagens styremøte fikk vedtatt å trygle HMN om penger til utskifting av medisinsk-teknisk utstyr. Det spørs om det er penger å hente til noen av formålene…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s