Tout est pardonné

Sluttstrek i sykehussaken ble satt tirsdag 26. mai med debatt i Stortinget rundt høringen der konklusjonen var som følger:

1. Stortinget har tillit til helseministeren 2. Ingen fremsetter mistillit eller parlamentarisk kritikk av helseministeren. 3. Tomtevalget er ubestridt. Det siste understreket komiteleder Martin Kolberg, som stadfestet at en ny regjering i 2017 ikke vil reversere vedtaket.

Vedrørende tomtevalget divergerer oppslagene i Romsdals Budstikke, Tidens Krav og Aftenposten med hensyn til hva Kolberg egentlig mener, men her velger vi å tro at lokalavisene refererer det riktige.

Og så får man heller tåle at Sp ordfører Ingunn Oldervik Golmen feilinformerte Stortinget og at saksordfører Lundteigen gjorde et meningsløst nummer av personalsaken rundt tidligere direktør Andersens avgang. Lundteigen har tilsynelatende ikke fått med seg årsakssammenhengen mellom tillitsvalgtes massive kritikk av direktørens ledelse og utfallet dette fikk. Alt er tilgitt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s